Организаторите на тенис турнира в София обявиха, че поради големия интерес на зрителите днес пускат допълнителни места в „Арена Армеец” за дните на полуфиналите и финала – 11-и и 12-и февруари. Така свободни места има за всеки един ден от състезанието, вкючително и за дните на най-важните мачове.

Всичко това идва заради фурора, който Григор Димитров направи на Аустрелиън Оупън и достигането до полуфинал. Българинът напусна кортовете в Мелбърн в петък след петчасов епичен мач срещу Рафаел Надал.

От турнира напомнят, че „Голямата четворка” – Доминик Тийм, Давид Гофен, Роберто Баутиста Агут и Григор Димитров, ще играe първите мачове в турнира на 8-и и 9 февруари – сряда и четвъртък. Програмата по дни ще стане ясна след жребия, който ще се проведе на 4 февруари (събота), в 15:00 часа.

Garanti Koza Sofia Open 2017 ще се проведе от 5 до 12 февруари 2017 г. в „Арена Армеец”. „Горещият билет” за най-голямото спортно събитие в София са в продажба в мрежата на Eventim. Цените им започват от 10 лв. Деца и пенсионери ползват 50% отстъпка в първите пет дни на турнира и 25% за останалите три, както и за седмичните билети.