ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА НА БЛИЦ ЗА МОНДИАЛ 2022 - ТУК!

Слуховете за смъртта на легендарния тенис треньор Ник Болетиери се оказаха лъжа. След като вчера редица световни издания гръмнаха със скръбната вест, днес семейството му отрече, че 91 годишният специалист не е между живите.

„Ник Болетиери все още е с нас на тази земя. Слава на Бога“, написа в социалните мрежи бившият тенисист Хари Чикма. а съпругата на Болетиери - Синди също така каза, че мъжът ѝ е все още жив и бодър и не е готов да се откаже.

Самият Болетиери също написа уточняващо съобщение в Instagram, отричайки новината за смъртта си.

“Бих искал да уверя всички, че противно на това, което може би сте чели, аз все още съм жив. Семейството е близо до мен и това ме прави много щастлив. Благодаря за всички съобщения, които ми изпращате. Аз съм един късметлия. Желая ви всичко най-добро.”

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

По време на своята треньорска кариера Болетиери бе наставник на някои от най-големите звезди на съвременния тенис, сред които Андре Агаси, Моника Селеш, Джим Къриър, сестрите Уилямс и Мария Шарапова. 

Близки на Болетиери разкриват, че през последните години той често е имал здравословни проблеми, а през 2020 година дори е паднал на корта по време на тренировка и е отказал лекарска помощ.

ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК