Най-добрият български тенисист Григор Димитров не е сменил треньора си Дани Валверду, а работата му с легендарния Андре Агаси има съвсем различна насока. Това разкри самият Валверду. Слухове, че Гришо може да е сменил наставника си се появиха, след като Агаси проведе тренировка с хасковлията и Рафаел Надал в парижката зала „Берси“.

„Андре Агаси се присъедини към нас по моя молба. С Григор мислим, че той може да помогне. Двамата се познават добре от юношеските години на Димитров и са прекарвали време заедно. Целият екип очаква с нетърпение Андре да бъде около нас", разкри Валверду.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Агаси не обича да пътува много след края на състезателната си кариера, така че шансът да бъде навсякъде с Григор Димитров е малък. Изглежда по-вероятно американецът да дава съвети от разстояние и ще пътува с екипа само на големите турнири.

Треньорският опит на Андре Агаси е свързан с краткотрайно сътрудничество с Новак Джокович. То обаче не донесе нужните успехи, а беше в период, когато сърбинът се възстановяваше от контузия на лакътя. През март Ноле реши да се раздели с Агаси и се върна към бившия си треньор Мариан Вайда.