Григор Димитров реагира емоционално на подкрепата на български фенове по време на двубоя си с 901 в света Аугустин Холмгрен от Дания на турнира в Сан Диего (САЩ).

Българинът победи с 6:1, 6:1, като първоначално трябваше да се изправи срещу далеч по-силния канадец Феликс Оже-Алиасим.

"Трябваше да се прегрупирам по възможно най-бързия начин, но се подготвих по същия начин за мача. Не трябва да подценяваш нито един съперник и знаех, че трябва да се грижа единствено за моята страна на мрежата. Благодаря много за подкрепата на феновете, защото е много приятно да видиш как публиката се завръща. Страхотно е, че зрителите подкрепят по такъв начин Аугуст, аз винаги съм искал да отида в колеж и да съм част от такъв отбор. Сериозната работа винаги се отплаща и бих пожелал на Аугуст да не забравя откъде е тръгнал.

Аз съм много горд българин и винаги съм признателен, когато виждам родните флагове по трибуните. Човек никога не знае кога възможността ще му се открие и винаги трябва да е готов и да се наслаждава на това, което прави - това е спринт, а не маратон. Аз вече 12 години съм професионалист и не спирам да се радвам на играта“, заяви Гришо в интервюто си след двубоя.

Начален Бонус до 1000 лв. за онлайн