Андреас Сепи ще се изправи срещу Григор Димитров в първи кръг на US Open. Двамата излизат на корта тази нощ, а до момента нямат срещи помежду си, въпреки, че доста години са в АТП. 

И докато Гришо прекарва времето си в големи градове, то италианският му съперник е намерил пристан в малко американско градче - Боулдър, Колорадо.

Сгушено между планини американците го определят като скучен град, в който няма какво да се прави. По площ и население отговаря на българския Сливен. Но е 280-и по големина в САЩ.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

"Съпругата ми завърши магистърска степен в Колорадо. Заминахме за Боулдър в края на 2017 година. Хареса ни много и през декември купихме къща. Наистина е приятно и спокойно. Търсех място, което да наподобява родния ми град в Италия - Доломити. Там е същото - навсякъде около нас планина. Направих всичко сам в къщата и сега използвам всеки момент да отида там", разказва Сепи.

"Планът е един ден да се пенсионирам там. Не е място, на което да играеш тенис. Но ние вече имаме ранчо и искаме да отворим хижа за туристи. Ако се получиq ще е отлично. Не искам да съм треньор, искам да дам времето си на семейството си, след като спра с тениса", допълва Сепи.