Руската тенисиста Алла Кудрявцева, който се върна на корта след раждането на сина си през 2018 г., даде сериозен отпор на хейтърите. 33-годишната Кудрявцева е обект на сериозни обиди в различни социални мрежи и други интернет платформи заради наднорменото си тегло.

„Към обичайните обиди и съвети да прекратя кариерата си напоследък се добавиха и неприятни съобщения от различни любители на залози. Повярвайте ми, за съжаление, много добре знам, че съм качила килограми. Много е трудно да бъда на турнирите в обкръжението на 20-годишни момичета с идеална фигура или път тенисистки, които са се завърнали след раждане, но изглеждат по-добре, от когато и да било. Да, качих килограми по време на бременността си и е трудно да се отърва от тях. Старая се, работя усилено и се завърнах на корта. Затова: Вървете на майната си и ме оставете на мира“, написа Кудрявцева в „Туитър“.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

Рускинята има една титла от турнири на WTA на сингъл, спечелена през 2010 г. в Ташкент. След раждането тя играе само на двойки, където в момента заема 260-о място в ранглистата.