ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК!

Един от най-добрите тенисисти в света Новак Джокович ще може да участва на US Open (28 август - 10 септември) след две години пауза.

Сърбинът не бе допускан в САЩ заради липса на ваксина срещу коронавирус, а последният му мач там бе финалът на US Open през 2021 година, загубен от Даниил Медведев.

Сенатът на САЩ окончателно гласува за премахване на ограчиненията срещу коронавируса, в които влизаше и правилото неваксинирани външни лица да не влизат на територията на страната. Заради това правило Ноле не успя да вземе участие в миналогодишния US Open и изпусна още куп големи надпревари, включително и тазгодишните Мастърс турнири в Индиън Уелс и Маями.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

В сряда Сенатът гласува и прие законопроект за прекратяване на извънредното положение за covid-19, който се очаква да бъде подписан от президента Джо Байдън.

В последните седмици имаше множество призиви Джокович да бъде допуснат до участие на турнирите в Индиън Уелс и Маями, но това така и не се случи. Дори губернаторът на Флорида призова Джо Байдън да направи изключение за Джокович, но не последва никаква реакция от президента на САЩ. 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК