Страшна истерия, но и скандал, назря преди очаквания с огромен интерес демонстративен мач между Григор Димитров и Новак Джокович. Както вече стана ясно, благотворителното събитие ще се проведе на 17 септември от 20 часа в зала "Арена София". Събраните средства ще бъдат предоставени на "Фондация Григор Димитров" и разпределени за различните й проекти.

Билетите за зрелището бяха разграбени за по-малко от 10 минути след пускането им в онлайн продажба в мрежата на "Ивентим". Цените на пропуските са по 80, 120 и 180 лева.

Postbank Visa Tennis Gala събира в уникален мач световните тенис звезди Григор Димитров и Новак Джокович

Някои от успелите да си закупят билети обаче решиха да се възползват от огромния интерес и да превърнат благотворителното събитие в бизнес. В мрежата вече се появиха оферти на черноборсаджии, които искат по 1000 лева за един пропуск! 

Желаещите да се сдобият с билет за зрелището Гришо - Джокович имат шанс да го сторят през olx, където вече се появиха обяви с предложения, като освен посочената цена е добавено и "по договаряне", което е ясен знак, че продавачът ще опита да изкопчи по-висока сума от посочената с цел печалба.