Те са атлетични, успешни, богати и по тях въздишат милиони жени. Те са топ 10 на най-желаните от противоположния пол тенисисти. Казват, че са толкова секси, че някои дами буквално  припадат по тях.

Григор Димитров
Няма какво ново да кажем за Гришо. Блян за хиляди жени, излизал с големи звезди. Ухажван от редица свои колежки, а и не само. 

Ник Кирьос
Скандален, но много харесван австралиец. Приковава вниманието на корта и извън него. Свързван е с редица красавици,а  в момента май е обвързан с колежката си Айля Томлянович

Рафаел Надал
Класа! Матадора е легенда в този спорт, а и мечта за много жени. Едва ли обаче някоя от тях ще сбъдне мечтата си, тъй като Рафа е изключително моногамен - има една жена в живота си. Това е Мария Франсиска Перело.

Новак Джокович
Сърбинът пленява всички с усмивка и с държание. Голям джентълмен с отлично чувство за хумор. Известен, богат и ... женен за Йелена Джокович. 

 

Доминик Тийм
Всеки играч си намира майстора. Така се случи и с Тийм, който бе считан за голям плейбой, но колежката му Кристина Младенович бързо го накара да се кротне. Двамата са заедно от 2017 година.

Фернандо Вердаско
Макар и леко в напреднала за спортист възраст Вердаско продължава да бъде магнит за жени. И продължава да бъде щастливо женен за Ана Бойер, която го дари и с първо дете през тази година.

Фелисиано Лопес
Редица жени минаха през обятията на испанеца. И моделът Сандра Гаго, която е с 15 години по-млада, успя да се задържи. Наскоро двамата се ожениха и убиха много мъжки и женски мокри сънища

Фабио Фонини
Италианският плейбой преди години бе свързван с Цветана Пиронкова. Вече е щастливо женен за тенисистката Флавия Пенета.

Стефано Циципас
Един от младата красива вълна в тениса. Изключително успешен на корта и извън него. След краткотрайни връзки с няколко красавици, Циципас се залюби със своята колежка Мариа Сакари. Двамата са гордостта на Гърция в тениса. 

Александър Зверев
Последен в списъка, но не и сред плейбоите. Изявява се като модел, а по него въздишат хиляди дами на всякаква възраст. Синеокият тенисист наскоро обяви връзката си с германския модел Бренда Петеа. Но ухажорките на Зверев едва ли ще се откажат лесно