Връзката манекенка – футболист е класика в света на най-популярната игра, но в света на спорта модата е тенисистка и голфър. Две от най популярните двойки в момента са Ана Иванович-Адам Скот и Каролине Возняцки-Рори Макилрой.

Ана и Адам се събраха за трети път. Тяхната история започна в началото на 2009 година. По това време сръбската красавица беше на върха на славата. Тя заряза плейбоя Фернандо Вердаско заради не по-малко харесвания от жените Скот. Двойката беше неразделна няколко месеца. Последва раздяла, като Адам се утешаваше в обятията на актрисата Кейт Хъдсън преди да се върне при Ана в началото на 2010-а. Иванович обаче изпадна в дупка и реши да излезе от нея зарязвайки гаджето си за втори път преди година. Тогава тя обясни, че голфърът проваля кариерата й.

След сравнително успешен сезон Ана пак смени мнението си и се върна при австралиеца преди няколко седмици. “И двамата преживяхме тежки моменти, но в бъдеще ще преодоляваме проблемите си заедно. Понякога разделите помагат на хората да изяснят отношенията си. Радвам се, че между нас всичко завърши добре. Адам ми помага със съвети и знам, че скоро и двамата ще бъдем на върха”, сподели красавицата.

В допитване до феновете на тениса Ана и Адам са най-харесваната спортна двойка. Каролине Возняцки и Рори Макилрой остават след тях.

Любовта между първата в света на тениса и втория в света на голфа започва като в приказка. Още през август се появиха информациите за връзката им, която пламнала след размяна на съобщения в социалната мрежа “Туитър”. Новината разкриха тенисистите Марди Фиш и Фелисиано Лопес, който започнаха да бъзикат Каро и се наложи северноирландецът да я защити.

Няколко дни по-късно Макилрой се появи на тренировка на Возняцки, а месец след това той й подари стик за голф с гравирани имената им.

В паузата след края на сезона лидерката в ранглистата се забавлява с голф. Преди седмица семействата на младата двойка се запознаха. Букмейкърите вече приемат заложи за сватбата на Каро и Рори, която очакват да бъде през следващото лято.

x610.jpg