ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Световният №88 Александър Мюлер ще бъде първият съперник на Григор Димитров на Мастърс турнира в Индиън Уелс. 27-годишният французин победи сънародника си Юго Грение със 7:6(5), 7:5 в мач, в който реализира 3 от 13 възможности за пробив.

Мюлер взе реванш за загубата в пет сета от Грение в първия кръг на Аустрелиън Оупън. Най-доброто му постижение през сезона бе достигането до четвъртфинала в Оукланд. Той игра в Доха и Дубай, където загуби в първи кръг на основната схема.

До момента Гришо и Мюлер не са се срещали.

 200 лв. Начален Бонус Спорт!

Мачът им ще бъде втори в програмата на корт №4, където в 21 часа българско време стартират Камерън Нори и Лоренцо Сонего.

Победителят от двубоя между Григор Димитров и Александър Мюлер ще срещне Адриан Манарино или Томаш Махач в третия кръг. 

По план българинът трябва да изиграе още един мач в рамките на деня. Двубоят на двойки на Гришо заедно с Дан Еванс е заложен за последен - пети, в програмата на корт №6.

Новак Джокович и Арина Сабаленка също стартират днес в Индиън Уелс. Техните мачове са на Централния корт. Там програмата започва в 21:00 часа с Клара Бюрел и Коко Гоф. Шампионът от 2022-а Тейлър Фриц ще срещне Алехандро Табило след това.

Ноле излиза в третия мач срещу Александър Вукич.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!