Тенис на световно ниво ще наблюдаваме в София. Фернандо Вердаско е една от големите звезди на корта, които ще можем да гледаме на живо на турнира Sofia Open. Той започва в неделя.

35-годишният Вердаско има 15 титли, 7 от които на сингъл, а миналата година отпразнува своята победа номер 500 в елитния тенис. Испанецът е участвал в 63 поредни турнира от Големия шлем.

Личният му живот често е тема в медиите през годините, но сега вече е женен за Анна Бойер, полусестра на Енрике Иглесиас. Това е и любимият певец на Фернандо, и то още преди да се запознае със съпругата си преди пет години. Сега щастливото семейство очаква първото си дете.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

„Не знаех толкова много за България преди да дойда тук. Познавам Григор Димитров от много години, още от юноша. Тренирахме заедно в Лас Вегас преди повече от 10 години. Той е добър приятел, но досега не съм имал възможност да дойда в България. Радвам се, че ще се запозная със страната ви”, казва Фернандо Вердаско пред Нова тв.

Освен Вердаско, на Sofia Open идната седмица феновете ще имат възможността да видят и други от най-добрите играчи в света в момента. За втори път у нас идва носителят на три титли от Големия шлем – Стан Вавринка. В „Арена Армеец” ще играят и новите сензации Стефанос Циципас и Карен Хачанов.