ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Най-добрият български тенисист Григор Димитров започна с победа участието си на турнира в Индиън Уелс (САЩ). Гришо и полякът Хуберт Хуркач записаха престижна победа на двойки със 7:6 (2), 6:4 над Раджийв Рам (САЩ) и Джо Солсбъри (Великобритания), които имат три титли от Големия шлем и спечелиха US Open през последните две години.

Първият сет беше изключително равностоен и никой от двата дуета не успя да постигне пробив. Така се стигна до тайбрек, където Димитров и Хуркач направиха серия от шест поредни точки и това им отвори пътя към спечелване на частта. Вторият сет беше решен само от един брейк, който българинът и полякът осъществиха в седмия гейм.

Топ Коефициенти за Спортни залагания!

С успеха Григор Димитров и Хуберт Хуркач спечелиха по 90 точки за световната ранглиста на двойки и по 16 730 долара от наградния фонд. Следващите им съперници в Индиън Уелс ще бъдат определени в мача между Рафаел Матос (Бразилия)/Давид Вега Ердандес (Испания) и Рохан Бопана (Индия)/Матю Ебдън (Австралия).

Както е известно, тази вечер 31-годишният Димитров започва участието си и в схемата на сингъл в Индиън Уелс. Негов съперник е австралиецът Джейсън Къблър. Двубоят е втори от програмата на корт №4 и се очаква да започне най-рано в 22:30 часа българско време. Хасковлията и Къблър трябва да изчакат края на срещата между Александра Саснович (Беларус) и Йелена Остапенко (Латвия).

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК