Българският тенисист Адриан Андреев използва профила си в „Инстаграм“, за да покаже ужасяващи смъртни заплахи, които е получил. Съобщението с изключително грозен текст е изпратено от страница в социалната мрежа, в която фигурира името на чешкия тенисист Михаел Върбенски. Категорично обаче става дума за фалшив профил, тъй като названието всъщност е обидно за чеха.

„Тези, които уреждат мачове, заслужават смърт и точно това ще те застигне. Ти си отрепка и след като умреш, аз ще ч**кам здравата майка ти и през това време ще и шепна в ухото, че Адриан Андреев е ш**ана п**ка“, пише в съобщението, което българският тенисист показа в социалната мрежа.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

Както е известно, Адриан Андреев беше част от българския национален отбор на АТР Cup през 2020 г., когато капитан на родния тим беше Григор Димитров. Тогава българските тенисисти завършиха трети в група с Великобритания, Белгия и Молдова, въпреки че имаха еднакъв общ баланс като британците и белгийците.

Запознати твърдят, че обикновено такива грозни текстове се пращат на тенисистите от хазартни играчи, които са загубили сериозни суми на определен мач.

Съобщението е получено от Андреев след изключително интересния му мач срещу Александър Лазаров на турнира от веригата Челънджър във Форли (Италия). Лазаров спечели с 6:4, 7:5 след 1:53 часа на корта и се класира за основната схема на надпреварата.