Спортният талант в семейство Бекъм явно е в изобилие. Големият син на бившия английски национал и певицата от „Спайс Гърлс“ Виктория Адамс - Бруклин, от началото на сезона играе в школата на Арсенал и дори напоследък се появи информация за интерес от страна на Манчестър Юнайтед.
 
Сега обаче се оказва, че и вторият син на звездната двойка – Ромео, има голям спортен талант. Специалистите дори още отсега твърдят, че 12-годишното хлапе може да се превърне в новата голяма звезда на световния тенис.
 
„Не съм сигурен, че родителите му разбират колко добър е Ромео. Той много обича тениса, отдаден е на този спорт и има невероятен талант. Притежава невероятна координация между очите и ръката. Ще имам разговор с майка му, за да я мотивирам да го насочи към кариера в тениса“, заяви треньорът Джон Джонсън.
 
Мнозина очакват от Ромео Бекъм да се превърне в нещо като Рафаел Надал. Чичото на испанския тенисист Мигел Анфел Надал е бивш футболист и испански национал, известен като Звяра от Барселона, където играеше с Христо Стоичков. Самият Рафа Надал е избирал между футбола и тениса за бъдещата си спортна кариера.