WINBET и Българската федерация по тенис (БФТ) подписаха споразумение за партньорство, което ще обхване най-големите състезания по тенис на национално и международно ниво у нас през годината. 

Според споразумението, WINBET ще бъде генерален партньор на федерацията за държавните лични първенства по тенис мъже и жени в София още този месец, както и държавното отборно първенство в Пловдив в края на октомври. 

WINBET ще бъде партньор на федерацията и за мачовете на българския национален отбор за Купа Дейвис срещу отбора на Ел Салвадор през септември. 
Сътрудничеството между WINBET и БФТ датира от 2018 г., когато компанията беше партньор на международния турнир Sofia Open.   

„Щастливи сме, че WINBET и БФТ отново ще си партнират за някои от най-значимите тенис събития в България през тази година. Това сътрудничество е част от  дългогодишната и последователна политика на нашата компания в подкрепа на българския спорт. Пожелаваме успех на федерацията в нейната мисия за популяризиране и развиване на този толкова успешен за България спорт и вярвам, че партньорството ни ще помогне за това“, коментира главният маркетинг директор на WINBET Десислава Колева - Иванова. 

„WINBET подава ръка на БФТ и българския тенис и сме уверени, че с това партньорство ще допринесем за развитието на спорта у нас. Страната ни има много талантливи състезатели, които чрез настоящото споразумение ще получат възможност да продължават развитието си, да участват в много турнири и да се изкачват в европейските световните ранглисти“, заяви президентът на БФТ Стефан Цветков.