Oтборът на "Ястребите" спечели тазгодишното издание на демонстративния турнир World Tennis League в Дубай. Доминик Тийм и Анастасия Павлюченкова победиха със 7:6(4), 6:3 Холгер Руне и Саня Мирза в решаващия мач на смесени двойки, като по този начин техният тим надделя в заключителната битка в „Coca-Cola Arena“.

Тийм и Павлюченкова на два пъти поведоха с пробив в откриващия сет, но не успяваха да задържат преднината си. Нещо повече – Руне и Мирза стигнаха до сетбол при 5:4, но не успяха да се възползват от отличната възможност. 

След равностойното начало на тайбрека австрийско-руското дуо реализира мини-пробив за 5:3, след което не изпусна контрола върху играта и се наложи със 7:6(4).

Тийм и Павлюченкова бяха много близо до ранен пробив във втория сет, но при 1:0 пропиляха четири поредни брейкпойнта. Въпреки това обаче двамата продължиха да владеят инициативата и пробиха първи, натрупвайки комфортен аванс - 4:1, а впоследствие стигнаха до 6:3 и крайната победа.

Част от отбора на "Ястребите" бяха още Александър Зверев и Елена Рибакина.

Тимът на "Фалконс" с Григор Димитров в състава остана на последното четвърто място в класирането на демонстративния турнир в Дубай.