ИГРАЙТЕ БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

На 26 август в Ню Йорк започна 133-ото издание на Ю Ес Оупън. Турнирът е част от "Големия шлем" и е с награден фонд 34 300 000 щатски долара, което го нарежда на първо място. Надпреварата продължава до 9 септември на Националния тенис център "Били Джийн Кинг" в Ню Йорк Сити и ще се играе общо на 17 корта в комплекса.

При мъжете Григор Димитров е поставен под номер 25 в схемата. При жените Цветана Пиронкова започва участието си срещу представителката на домакините Алисън Риске.

Според букмейкърите основен претендент за трофея при мъжете е Рафаел Надал с коефициент около 2,80. Веднага след него е Новак Джокович с 3,00, а на трета позиция е миналогодишният шампион Анди Мъри с 4,50.

В женската схема логично основна претендентка е американката Серина Уилямс с 1,72, следвана от Виктория Азаренка с 3,5, а след тях са Радванска (15), На Ли (15), Квитова (21), Стосър (29) и Халеп (39). Мария Шарапова пропуска турнира заради контузия.

Агенция БЛИЦ, както при всеки турнир от Голямия шлем, ще ви направи съпричастни с всичко, което се случва в Ню Йорк. Всеки ден ще ви предлагаме картина от турнира, а своевременно ще може да видите всички резултати и схемата на турнира.

Кликнете върху снимките, за да видите схемите при мъжете и жените!

МЪЖЕ ЖЕНИ
myv_2102.jpg uilqms.jpg