ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Името на една от най-големите звезди в историята на спорта Роджър Федерер беше замесен в неочакван скандал в родината му. Всичко се върти около колапса, в който е изпаднала банката „Credit Suisse”. Финансовата институция дори прибегна до заем до 54 милиарда долара от Централната банка на Швейцария.

 200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Бившият тенисист е сериозно свързан с „Credit Suisse”, тъй като това е един от големите му спонсори. Носителят на 20 титли от Големия шлем рекламира банката от 2009 г. Именно затова в последните дни в швейцарските медии една от основните теми е как скандалът около финансовата институция ще се отрази на самия Роджър.

„На никого не приятно да види името си забъркано в някакъв скандал, още повече за един от най-големите спортисти на всички времена. Не бива да се забравя, че Федерер е договорно обвързан с банката, която има сериозни финансови затруднения. Не очаквам имиджът на Роджър да пострада сериозно, но все пак ще има негативни последствия“, коментира маркетинговият експерт Кристиан Ланг пред швейцарското издание „Блик“.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК