ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Германският тенисист Александър Зверев изби рибата с коментар след победата си над Григор Димитров с 6:1, 6:4, 6:3 на осминафиналите на „Ролан Гарос“. След края на срещата британски журналист сравни 26-годишния Зверев с лъв, а последвалият отговор на немеца развесели останалите представители на медиите.

„Лъвът спи по 18 часа на ден, прави секс в продължение на четири часа, а в останалите два часа яде. Харесва ми! Не звучи никак зле, ако трябва да съм честен“, заяви Александър Зверев.

„Много съм доволен от начина, по който играх. Вече съм на четвъртфиналите. Това е невероятно. През последните месеци работих здраво, за да се върна на старото си ниво. Надявам се да продължавам така, но в третия сет, когато поведох с 3:0 загубих концентрация и последва срив. Това не бива да се повтаря“, допълни германецът.

Топ Коефициенти за Спортни залагания!

Най-добрият български тенисист също анализира мача и разкри разочарованието си от своето представяне.

„Мачът би се развил по друг начин, ако бях спечелил втория сет. Разочарован съм от себе си, можех много по-добре, жалко. Дразни ме, че не успях да покажа играта си. Особено във втория сет имах толкова много възможности. В третия се върнах обратно. Имах възможности като цяло“, призна Гришо.

„Трудно е в момента да мисля за това, че записах 10 победи на клей. Особено след тази вечер. След няколко дни ще имам време да си помисля. Мисля, че можеше да е по-добре. Имал съм и по-добри сезони на клей. Имаше неща, които не вървяха добре. Загубих важни мачове. Има още върху какво да работя. Надявам се сега да се представя добре на тревата“, допълни хасковлията.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!