ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НА БУКМЕЙКЪР ТУК!

Александър Зверев (Германия) победи един от фаворитите на Australian Open Карлос Алкарас (Испания) с 6:1, 6:3, 6:7 (2:7), 6:4 за малко повече от три часа в 1/4-финал от турнира. Това беше осми двубой между двамата, като германецът вече има пет победи.

Зверев започна мощно първия сет и след пробив във втория гейм поведе с 3:0. Германецът проби и за 5:1, след което приключи сета с 6:1.

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

Началото на втората част бе по-равностойно, но Зверев спечели всичко след 3:3, записвайки два пробива за крайното 6:3.

Третият сет също започна добре за германеца. Той проби Алкарас за 3:1, след което играта тръгна гейм за гейм. Алкарас записа първия си пробив в мача за 5:4, след което изравни резултата за 5:5. Стигна се до тайбрек. В него Зверев поведе с 2:0, но Алкарас направи обрат и спечели седем поредни точки за крайното 7:2. След това германецът поиска лекарска помощ заради проблем със стъпалото.

Четвъртият стартира с размяна на пробиви, след което двамата печелеха подаванията си. Това се промени за 5:4, когато Зверев излезе напред при подаване на съперника. Германецът сервира за победа и я постигна с 6:4 в четвъртия сет.

На полуфинал Зверев ще срещне Даниил Медведев, победил Хуберт Хуркач с 3-2.

РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ МАЧОВЕТЕ НА AUSTRALIAN OPEN ПРИ МЪЖЕТЕ – ТУК
РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ МАЧОВЕТЕ НА AUSTRALIAN OPEN ПРИ ЖЕНИТЕ – ТУК