ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Германският тенисист Александър Зверев се класира за четвъртфиналите на Australian Open след трудна победа над британеца Камерън Нори. Световният №6 стигна до успеха със 7:5, 3:6, 6:3, 4:6, 7:6 (3) след 4 часа и 9 минути на корта.

26-годишният Зверев взе първия сет благодарение на пробив в 11-ия гейм, с който поведе с 6:5. Във втората част той първи осъществи брейк в подаването на британеца, но допусна веднага да бъде върнат. След това Камерън Нори направи още един пробив, което му помогна да изравни резултата в мача.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

Третият сет беше решен в четвъртия гейм, когато Зверев проби подаването на съперника. Четвъртата част протече равностойно до десетия гейм, когато Нори направи брейк, а с това за втори път изравни резултата в мача.

Решителният сет започна с размяна на пробиви още в самото начало. След това равенството се запази до 6:6 и се наложи победителят да бъде определен след тайбрек. В него Александър Зверев поведе с 6:2 и си откри пътя към успеха.

На четвъртфиналите Александър Зверев ще играе срещу победителя от мача между испанеца Карлос Алкарас и сърбина Миомир Кецманович.

РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ МАЧОВЕТЕ НА AUSTRALIAN OPEN ПРИ МЪЖЕТЕ – ТУК
РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ МАЧОВЕТЕ НА AUSTRALIAN OPEN ПРИ ЖЕНИТЕ – ТУК