Фитнесът с 360-градусова гледка над София в TELUS Tower отвори врати днес, за да посрещне една от най-големите тенис звезди на турнира Sofia Open, на който медиен партньор е БЛИЦ. Желаещите се потопиха в тенис атмосферата, обхванала София, и се срещнаха ексклузивно със звездата от световната ATP ранглиста като част от програмата на тенис турнира Sofia Open.

По време на събитието любителите на тениса се срещнаха на живо с шестнадесетия в световната ранглиста Даниил Медведев и имаха възможността да зададат своите въпроси, както и да получат автограф.

„TELUS International Europe е горд партньор на Sofia Open тази година. Следим турнира с вълнение и сме щастливи да дадем на феновете на тениса възможност за среща с една от най-големите звезди в турнира“, сподели Юлиян Милев, вицепрезидент Финанси  на TELUS International Europe.

Гости на събитието бяха над 100 души, сред които служители на TELUS International Europe, журналисти и фенове на тениса - събитието бе отворено за всички желаещи с предварително записване на Facebook страницата на TELUS International Europe.