Александър Зверев беше изхвърлен от участие в турнира в Акапулко (Мексико), след като нападна съдията на стола след края на мач от схемата на двойки.

Саша и партньорът му Марсело Мело загубиха от Хари Хелиовара и Лойд Гласпул с 6-2, 4-6, 6-10. След последната точка немецът уж беше спокоен. Той се ръкува със съперниците си и тръгна да напуска корта. Точно тогава звярът в Зверев се събуди – започна с ракетата си да удря с все сила и няколко пъти стола, където стоеше реферът. Слисаният съдия леко повдигна краката си, за да се предпази, тъй като ударите минаха много близо от тялото му. После Саша седна на мястото си, но лудостта пак го обзе – стана и още веднъж цапардоса стола. През това време той засипа съдията с обиди: "Съсипа целия ш...н мач, целия ш...н мач!".

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Повод за недоволството на Зверев бе предпоследната точка, когато удар на Гласпул попадна в близост до линията, като изглеждаше аут, но съдията на стола даде точката на Гласпул и Хелиовара.

Малко след това организаторите на турнира обявиха, че Зверев е изваден от участие в надпреварата. Германецът спечели откриващия си мач на сингъл и трябваше да се изправи срещу сънародника си Петер Гойовчик във втория кръг.