Жан-Ерик Верн и Даниел Рикардо ще продължат да карат за Скудерия Торо Росо и през сезон 2013. тпова заявиха от ръководството на клуба. Французинът дебютира тази година във Формула 1 и успя да спечели 12 точки до момента. Рикардо пък записа първо състезание миналата година, а след края на шампионата премина в Торо Росо. Австралиецът има 9 точки и е 18-и във временното класиране при пилотите.

„Много съм щастлив от новината. Благодаря на Торо Росо и Ред Бул, които ме подкрепят от началото на кариерата ми. Сезонът беше труден и като новобранец научих много благодарение на подкрепата, която получих. Сега се чувствам много по-силен и знам, че мога да стана по-добър пилот с течение на сезона. Наистина вярвам в този отбор и с всичкия опит, който натрупах в комбинация с амбициите, които има отборът за следващия сезон, мисля, че можем да очакваме големи неща през 2013", обясни Верн.

"Въодушевен съм, че ще продължа със Скудерия Торо Росо още един сезон и искам да благодаря на отбора и на Ред Бул. Имаме големи очаквания за следващия сезон, които искам да оправдая", заяви пък Рикардо.