Нападателят на ПАОК Димитър Бербатов напомни за крайния срок за номинациите за Клуб 2015 на фондацията му. Голмайсторът обяви, че търси шампионите, които ще бъдат наградени от самия него. Бербатов също така поиска помощ при определянето на номинациите.
 
Звездата на ПАОК публикува изявлението си на официалната си страница във "Фейсбук". Бербо сам е заснел клипчето, което само за няколко минути събра повече от 1000 "харесвания" от почитателите му. Митко обявява пред камерата на телефона си какво търси, като на заден план се вижда как играят дъщеричките му Деа и Елиа.

"Моите деца са още малки и за тях боичките, цифрите и топката са само игра, но някои деца вече знаят какво е да си шампион в областта на изкуствата, науката и спорта. Аз познавам доста от тях и искам да намеря още. Нека ги търсим заедно. Номинирайте някого на dberbatov.org", обяви Бербатов.

Феновете му го затрупват с похвали, както и са приятно изненадани от това, че щерките му не си играят с таблети и айфони, а с футболни топки, както и се занимават с рисуване.

Също така се отбелязва, че Бербатов е с фланелка, на която на гърдите му грее Дядо Добри - Светецът от Байлово.
 

Остават само 10 дни до края на срока! Очакваме номинациите за Клуб 2015 до 12 февруари на http://dberbatov.org/projects/nagradi/nominate

Posted by Успелите деца на България on Tuesday, February 2, 2016