Единият от собствениците на Левски Иво Тонев даде интервю за клубната телевизия на "сините". В него бизнесменът говори за решенията на последното заседание на Управителния съвет, както и обяви, че членовете на УС не трябва да изнасят информация и да разкриват за споровете, които се водят на сбирките на шефовете.

"Някои от нещата, които говорихме на Управителния съвет, са изключително важни. От тримата мажоритарни акционери бе поет ангажимен до 30 юни да бъде предложен бюджет. Знаете, че вече бяха презентирани екипите за следващата година. Идеята е много добра и би трябвало да бъде оценена от всички", коментира Тонев.

"Бяха обсъдени и отношенията вътре в Управителния съвет, между нас като членове. Бих искал да обърна внимание на всички, че от повече от една година Левски се управлява по един абсолютно нов начин за България и за футбола в България. Част от нашия Управителен съвет са фенски организации. Вярваме, че това е правилният модел за управление.  Допускали сме грешки. Вероятно и за бъдеще ще допускаме. Не се взимат лесно решения в УС. Водят се сериозни спорове и както и миналата седмица, когато обсъждахме решението за Стойчо Стоев, отново се водеха дълги разговори, бяха изказани мнения. Както обаче си говорим на тази маса, си остава там. Няма да си позволя да изнасям информация за разговорите", обяви шефът.

"Това, което трябва да се знае от всички хора е, че Левски не е на нито на нас като мажоритарни собственици, не е на НКП, нито на Тръст "Синя България". Левски е на всички и решения в Управителния съвет не се взимат нито от нас като мажириратни акционери, нито от Тръста, нито от НКП. Решенията се взимат от всички", добави Иво Тонев.

"Предстои ни трудна година, в която всички искаме да се представим добре. Ще успеем, ако сме единни - всички до един. Левски е силен, когато е единен. Когато феновете са на стадиона и подкрепят отбора. Важно е да постигне целите си“, добави председателят на Управителния съвет на Левски.

  Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!