Треньорът на Витоша (Бистрица) Костадин Ангелов коментира след загубата с 0:3 от Дунав в Русе, че когато загубиш вяра в себе си, се разбиваш. "Отново след индивидуални грешки допуснахме голове. Каквото и да се опитваме да направим, тези грешки няма как да ни помогнат. Опитваме се да намерим правилния път. Много са факторите за допускането на тези грешки – притеснение, липса на самочувствие, техническо неумение“, коментира Ангелов.

„Футболистите няма как да се забавляват, като не си повярват. Тези неуспехи се натрупаха. Няма натиск към футболистите - нито от ръководството, нито от наша страна. Няма как обаче след тези резултати в момчетата да се натрупа неудовлетворение“, добави треньорът на Витоша.

„Направихме глупави грешки в защита, а и пропуснахме много ситуации, след които дори можехме да изравним резултата“, продължи специалистът.

„Когато загубиш вяра в себе си, това вече е финалният фактор, който те разбива. Вече се чудя какъв подход да предприема за следващия мач“, добави Костадин Ангелов.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма
Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - трансфери и подготовка