Треньорът на Витоша (Бистрица) Росен Кирилов очаквано не бе щастлив след поражението с 0:3 при визитата на ЦСКА в първия мач от 15-ия кръг на Първа лига.

"Не, не съм доволен, защото загубихме с 0:3. Мачът си вървеше за равен, не виждах как ще ни вкарат с тези центрирания. Не можахме да изчистим топката и... ЦСКА нямаха почти никакви ситуации, полека-лека мачът си отиваше към равен, но пуснахме този гол в ситуация, в която два пъти можехме да изчистим топката, но не го направихме и те ни вкараха", заяви Кирилов след мача.

"От начина на игра в защита съм доволен, но не съм доволен от това, че след като отнемем топката, бързо я губехме. Не можахме да направим контри, това не е моят футбол, не обичам такъв футбол. Просто днес се налагаше, като цяло в такива двубои се налага. Можем да се надиграваме с такива отбори, но ще загубим много повече. Натрупаха се загуби, защото имахме много тежки съперници. Абсолютно всеки съперник е тежък за нас. Начинът за излизане е с победа и когато тя дойде, ще се подобрим".

"Мачът за Купата с ЦСКА като игра съм доволен, защото играхме офанзивно и не играхме като днес. Днес се бяхме бетонирали и чакахме да свърши мачът, за да вземем точката. И евентуално нещо на контра. Но пак казвам, че това не е моят футбол. В паузата сега ще почиваме два дни и половина, другата седмица започваме да се готвим и ще имаме две седмици да се подготвим за мача със Славия", завърши наставникът на „тигрите“.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019