Отборът на Витоша (Бистрица) реши да подкрепи 3-годишния Младенчо от Варна, който е диагностициран с детска церебрална парализа и за да води пълноценен живот, за да изживее едно истинско детство, изпълнено с усмивки и забава, се нуждае от лечение в чужбина.

Всяка една от процедурите по вливания на стволови клекти в Истанбул, благодарение на които се забелязва значително подобряване в състоянието на момченцето в последните месеци, е на стойност 7 хил. евро. Логично, колкото повече са вливанията, толкова по-осезаем е прогресът. До момента се проведени няколко такива процедури, но семейството на детенцето се нуждае от подкрепа и финанси, за да продължи успешно лечението му.

Всички футболисти и треньорският щаб на Витоша подписаха преди сутрешната тренировка вчера фланелка на отбора, която ще бъде разиграна на търг във Facebook страницата на тима в следващата седмица с начална цена от 150 лева и този, който предложи най-висока сума за нея като коментар под текста, ще стане неѝн горд притежател. Събраните средства ще бъдат предоставени веднага на родителите на Младен за неговото лечение.