28 месеца без заплати карат волейболистите на ЦСКА, призна лично треньорът Александър Попов, който даде специална пресконференция днес.

"Повече от категоричен съм - ЦСКА ще го има! Дори и това да ми струва здравето и благосъстоянието.

Момчетата, които остават при нас, тези които не се уплашиха от всичко, което се случва при нас, ме увериха, че ще се борят до последно.

Играчите не са получавали заплати 28 месеца. Проблемите са жестоки, затрудненията са огромни, но ние сме професионалисти - ще оцелеем.

Не мога да кажа абсолютно със сигурност дали ще можем да участваме във всичките си гостувания, но каквото зависи от нас ще го правим. Ще се явяваме на мачовете, напук на ставащото.

Лошото е, че не можем да задържим никого при нас. Някои състезатели просто предпочетоха да продължат кариерата си в чужбина. Абсурдно е случващото се с един от най-големите отбори в българския волейбол, но ви уверявам - ще се справим!", заяви Попов.

Треньорът трябва да съчетава няколко длъжности, само и само клубът да съществува под някаква форма. Основната цел на Попов, който играе ролята на човек-оркестър, е да намери свежи пари.