ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Тялото на 30-годишен мъж е било открито в река. Според направения оглед няма следи от насилие и според полицията става дума за случаен инцидент, при който човекът се е озовал в реката и се е удавил.

Жертвата е Якуб Опон – волейболист на полския Солар (Сенджишов Малополски). Само ден преди тялото му да бъде открито в река Стобница, той е тренирал заедно със своите съотборници. След това си е тръгнал с приятели.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

Бързото полицейско разследване е показало, че компанията е отишла в къща в село Годова, а след това се отбили в град Стшижов. Около 1 часа след полунощ волейболистът е откаран в близост до дома си, но така и не влиза в жилището. Тялото му е открито в град Жижнув, на 4 км от жилището на Опон. Все още тече разследване на обстоятелствата около смъртта му.

„Смъртта му вероятно е резултат на нещастен инцидент. Все още не знаем обстоятелствата, при които той се е озовал във водата. Причината за смъртта на Якуб Опон е удавяне. Към настоящия момент изключваме възможността за насилствена смърт. Няма намерени доказателства, че става дума за самоубийство. Очакваме резултата от изследванията, за да разберем дали жертвата е била под влиянието на алкохол или друго упойващи вещества“, коментира разследващият прокурор Агниешка Назарович.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!