Страховита армия от 3000 поляци ще се изсипе в София за четвъртфиналите от Европейското по волейбол. Феновете бяха изоставили до сега "дружината", но ще бъдат на линия за мачовете от фазата на директните елиминации. За това вина има и Роберт Левандовски. Запалянковците трябваше да дерат снощи гърла за него и останалите национали по футбол в решаваща квалификация с Ейре.

"Бием във Варшава и идваме в България пак за победа", заканиха се поляците. Мнозина от запалянковците нямат резервирани билети за предстоящите битки. Те ще настояват да им бъде поставена видеостена край "Арена Армеец". Освен това идват и неорганизирано - всеки с каквото свари, съобщава "Стандарт". Ултрасите ще могат да се уредят с пропуски за четвъртфиналите в София, но едва ли за решаващата битка за финала. Макар и изстрадана победата над Чехия вдъхна още по-голяма увереност в родните фенове. Затова още вчера те бяха изкупили половината билети за 1/4 финала, а и за 1/2 финала.

Волейболната треска е уникална и тресе дори и полицаите. Един от регулировчиците, които помагаха за движението след двубоя срещу Чехия шашна феновете, които си тръгваха, тъй като се бе окичил с всевъзможни знамена и шалове на България. Той дори сменил фуражката с шапка, на която пишеше "Българи юнаци". Регулировчикът свърши перфектно работата си на кръговото под Цариградско шосе и стотиците коли, които напуснаха "Арена Армеец" лесно намериха пътя към домовете.