Около 3000 зрители се очакват тази вечер в „Дворана Център Стожице“ в Любляна за мача между АЦХ Волей и Марек Юнион Ивкони от втория кръг на Шампионската лига. Това съобщиха от ръководството на дупничани преди днешния двубой, който започва от 19:00 часа. Цените на билетите са от 5 и 10 евро и очевидно словенците ще получат сериозна подкрепа в 13-хилядната спортна зала. Залата бе построена за Европейското първенство по баскетбол, което се проведе през месец септември тази година. Определено баскетболът е далеч по-популярният спорт в страната.

„Очаквам да играем по-добре от първия мач в срещу Тур в Самоков . Надявам се да допуснем много по-малко грешки от тези, които отбелязахме срещу французите. Защото тези грешки ни костваха мача. Смятам, че ще този бъдем по-спокойни и по-уверени. Гости сме и отиваме да вземем максимума от този мач“, заяви Найден Найденов.

В първия кръг дупничани загубиха с 0:3 от френския шампион Тур в Самоков, а словенците успяха да вземат един гейм при гостуването си на фаворита Пиаченца.