Потопете се в света на статистиката!

ЦСКА загуби с 1:3 (16:25, 15:25, 25:23, 21:25) като гост на Андреоли от италианския град Латина в среща-реванш от  1/16-финалите на турнира за Купата на Европейската конфедерация по волейбол (CEV). В първия двубой на 24 октомври възпитаниците на бившия селекционер на България Силвано Пранди записаха чиста победа.

Както се вижда от резултата, в първите два сета "червените" бяха тотално надиграни. В първия домакините демонстрираха сериозно надмощие след втората техническа пауза, която дойде при 16:13. След това сигналът прозвуча при 16:10, а до края Алберто Чизола и съотборниците му трупаха точка след точка.

В третата част "армейците" показаха характер. В втората техническа пауза изоставаха с три точки, но след това изравниха. След атака на Петър Кирчев пък ЦСКА поведе с 19:18. С добра игра на ветерана Ивайло Стефанов момчетата на Сашо Попов стигнаха до геймбол и взеха третата част - 1:2.

В четвъртата отново имаше равностойна игра. Лошото посрещане обаче позволи на Андреоли да трупа точки и в крайна сметка спокойно да затвори мача при 3:1 с 25:21 точки в последния сет.