ПОТОПЕТЕ СЕ В СВЕТА НА СТАТИСТИКАТА - ТУК

Андрей Жеков стана жертва на автоапаши. Дългогодишният разпределител на волейболния ни национален отбор е останал без личния си автомобил, който неизвестни му задигнали в нощта срещу вторник.

Жеков паркирал своята Тойота "Ленд Крузър" пред жилището си в столичния квартал "Овча Купел", но на сутринта не открил возилото, съобщава "24 часа".

Японският джип бил на няколко години и Андрей не очаквал, че ще предизвика интереса на автоджамбазите. В полицията обаче му обяснили, че колите с марка Тойота, БМВ и Ауди били сред най-крадените в България. Оказало се, че през същата нощ изчезнали 9 автомобила само на територията на София.

Както е известно, през лятото Жеков се отказа от националния отбор и реши да не играе за клубен тим през настоящия сезон. 32-годишният софиянец помага за изграждането на детско-юношеската школа на благоевградския клуб Пирин Хайстер - ЛТУ. Наскоро Андрей се срещна с националния селекционер Камило Плачи, който иска да го види отново с екипа на България. Състезателят обаче все още не е дал отговор дали ще се завърне в игра за държавния тим.