ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА НА БЛИЦ ЗА МОНДИАЛ 2022 - ТУК!

Волейболистките на Левски победиха ЦСКА с 3:1 гейма (25:22, 21:25, 25:18, 25:19) като гост във вечното дерби. Срещата от петия кръг на първенството се игра в зала "Васил Симов".   

"Червените" бяха колебливи в първия гейм, след което във втория доминираха изцяло и заслужено изравниха. Третата част премина по идентичен начин на първата, а в четвъртия гейм сблъсъкът беше най-равностоен. ЦСКА обаче пропусна своите шансове да се добере до тайбрек, след като "сините" взеха инициативата и поведоха с 15:10, но "червените" не се предадоха и обърнаха за 18:17. След това обаче ЦСКА допусна нова негативна серия от 1:8 точки и това доведе до край на двубоя в зала "Васил Симов" и успех за Левски.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Дебют за "сините" направи новото попълнение Гуадалупе Мартин, която е сестра на аржентинския волейболист на Левски Алехандро Торо.

След успеха възпитаничките на Петър Шопов се изкачиха на второто място във временното класиране с 11 точки (4 победи, 1 загуба), а ЦСКА е на третото място с 9 точки (3 победи, 2 загуби). 

В следващия кръг Левски се изправя срещу шампиона Марица - на 3 декември (събота). ЦСКА излиза срещу Славия ден по-рано. 

ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК

 


 

ЦСКА - “Левски София” 1:3!!! Браво на дамите!!! #vclevskisofia

Публикувахте от Волейболен клуб “Левски София” в Петък, 25 ноември 2022 г.