Един от лидерите на волейболния ЦСКА Евгени Иванов заяви, че днешният мач от Шампионската лига е последен в кариерата му в най-престижния евротурнир. “Червените” приемат днес от 19:00 часа турския Аркас (Измир) в зала “Арена Армеец”. ЦСКА е с пет загуби от пет мача в група “А” и играе за престиж. Турците са с четири победи и едно поражение и водят в класирането.

“Много е труден въпросът, дали това ще е последният ми мач в Шампионската лига, но да, мисля, че ще бъде така. За съжаление мисля, че и ЦСКА няма да може да продължи да играе в най-престижния европейски турнир. Нека не казвам силни думи, но най-вероятно няма да играя и в България след края на този сезон. Не смятам, че ще има за какво повече да се състезавам”, заяви Евгени Иванов – Пушката.

“Надявам се ЦСКА да продължи да съществува като клуб, защото това е марка и име. Няма да бъде добре за българския спорт, ако едно такова име като ЦСКА било то и само във волейбола, си замине с лека ръка. Имаме последен шанс да направим нещо по-стойностно в Шампионската лига тази година”, завърши волейболистът./БЛИЦ

ЦСКА - Аркас (Измир)
Днес
от 10:00 часа
Пряко по БиТиВи Екшън
Съдии: Буркевич, Мезофи

ЦСКА: Велизар Кьосев, Светозар Иванов, Николай Иванов, Теодор Салпаров, Джейсън Хелдън, Евгени Иванов, Ивайло Стефанов
Резерви: Георги Сеганов, Владислав Александров, Иван Крачев, Андрей Николов, Антон Василиев
Треньор: Александър Попов

Аркас (Измир): Жоао Пауло Браво, Джъстин Дъф, Люберман Агамес, Кевин Хенсън, Бурак Хасан, Джон Перин, Нури Сахин
Резерви: Зефер Тендар, Ахмет Токоглу, Бурутай Субаси, Булент Кандемир, Хаки Калкиноглу
Треньор: Глен Хоуг