Пет хиляди лева премия получиха волейболистките на ЦСКА-Демакс за спечелването на шампионската титла при жените за настоящия сезон 2012/2013. Паричният стимул им бе даден днес от основния спонсор на тима - печатна група Демакс. Така, заедно с премията, получена за спечелване на Купа България, общата сума стана 8000 лева, пише сайтът Bgvolleyball.com.

“Червените” шампионки, които са неизменно на върха в българския женски волейбол от четири години насам, треньорския щаб и ръководството повториха визитата си отпреди месец в печатница “Демакс”. Сега състезателките гостуваха на представителя на спонсорите Петър Кънев с шампионския трофей. Кънев е вицепрезидент на федерацията по волейбол и дясна ръка на инж. Данчо Лазаров, както и бивш депутат от БСП.

“Ще трябва да сложим по-голяма витрина за трофеите, които носите”, заяви с усмивка Петър Кънев. “В началото изобщо не вярвах, че можем да постигнем тези успехи. Смятах, че място в тройката ще бъде добре. Но ЦСКА си е ЦСКА и не се задоволява с по-малко, което много ни радва и ни изпълва с гордост”, допълни Петър Кънев./БЛИЦ