Бившият национал по волейбол Ивайло Гаврилов е в неизвестност. От месеци никой не е виждал 202-сантиметровият блондин. Според една от версиите Ивайло е заминал инкогнито за Италия. Дори баща му Брунко Илиев, дългогодишен треньор на националния отбор по волейбол, не знае нищо за сина си. Той се надява Иво да е жив и здрав и се моли слуховете за мистериозното му пътуване до Италия да са верни, пише “7 дни спорт”

Допреди няколко месеца Гаврилов влизаше в дома на българина всяка неделя с предаването "Втори тото шанс". Той работеше в рекламния отдел на БСТ и беше в добри отношения с бившия шеф на тотализатора Иван Иванов. В тотото Иво намери нова среда и напълно се откъсна от бившите си приятели във волейбола.

През 2005 г. Гаврилов официално сложи край на брака си с европейската шампионка по художествена гимнастика Зорница Каленска. Двамата не живееха заедно от 2000 година. Впоследствие Зорница замина за Италия с двете им деца и си намери друг мъж. За да скъса окончателно пъпната им връв с България, тя забрани на Гаврилов да вижда малките.

През последната година тръгнаха слухове, че бившият нападател на Катаня, Форли, Парма, Рома, Равена, Мачерата, Таранто, Милано, Падова, Олимпиакос и ПАОК е натрупал дългове от хазарт. Една от версиите е, че дължи пари и се крие от кредиторите си./БЛИЦ