Бивши волейболисти на Славия започнаха инициатива за набиране на средства за детско-юношеската школа-момичета към клуба. Те са на мнение, че няма държавен механизъм за осигуряване на средства за нормална подготовка на децата и за тяхното приобщаване към спорта и други физически активности.

Представителите на "белия" волейболен клуб се надяват инициативата да прерасне в сериозна програма, която ще продължи да се развива.

Първата инициатива на бившите волейболисти на Славия в опита да наберат средства за детско-юношеската школа е организирането на благотворителен мач между децата младша възраст на Славия и бивши състезатели на клуба.

Събитието ще се проведе в неделя (10.11.2013 г.) във волейболна зала „Панайот Пондалов” на стадион „Славия” от 14:00 часа.

„Каним всички приятели на волейбола, които искат да се присъединят”, заявиха представители на волейболния клуб Славия. Ц

ената на билета за вход е 5 лева, като всички средства ще бъдат предадени на детската школа. Билети ще могат да бъдат закупени преди началото на благотворителния мач.