Волейболистите на Хебър (Пазарджик) обърнаха Кнак (Рьозеларе) с 3:2 (23:25, 21:25, 25:20, 25:22, 16:14 ) в първия мач между двата тима от група А и записаха втора победа в Шампионската лига. Символичен домакин бе белгийския тим, а двубоят се игра в пазарджишката зала „Васил Левски“.

Българският шампион направи феноменален мач пред пълни трибуни, страхотна атмосфера и подкрепата на феновете, показвайки характер в оспорвана и емоционална битка.

В първите две части "тигрите" направиха много непредизвикани грешки и сервисът им не работеше, което допълнително улесни белгийците да вземат комфортен аванс. В края на първия гейм Хебър водеше с 22:20, но не използва предимството си и Кнак направи обрат, за да спечели с 25:23.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Във втория гейм волейболистите на Камило Плачи бяха догонващи през цялото време и въпреки че изравниха при 11:11, не успяха да пречупят съперника, който взе частта с 25:21. След това италианският специалист върна на полето Тодор Алексиев, а в центъра се появи Теодор Тодоров. „Тигрите“ стабилизираха посрещането и започнаха да диктуват темпото, печелейки гейма с 25:20.

Шампионът на България продължи с добрата си игра и в четвъртия гейм, в средата на който водеше със 17:13. Това доведе до смут в редиците на съперника, който започна да греши и Хебър спечели с 25:20, вкарвайки мача в тайбрек. В него тимът от Пазарджик демонстриха страхотен характер и сърцатост и след 16:14 се поздрави с крайния успех.