С билетите за мача България – Полша в събота за Световната лига, зрителите ще могат да наблюдават още два мача във Варна. На 13 юли освен решителният друбой на волейболистите ни, в зала „Конгресна” на ДКС от 14:00 и 17:00 часа са двата полуфинала от Европейската лига за жени. Нашите играят за място на финала срещу Германия.

Билетите за Световната лига ще важат и за полуфиналите от Европейската лига. Феновете ще могат да влизат с тях, а при излизане от съоръжението ще им бъдат поставяни печати на ръцете, с които по-късно ще могат да се върнат на трибуните, пише "Гонг".

Притежателите на покани също ще могат да гледат повече от един волейболен мач. На поканите им ще има три сектора за продупчване, обозначаващи отделните срещи.

Билетите за двубоите от Световната лига България – Полша във Варна отдавна бяха изкупени, като тези две срещи ще решат дали националите ни ще успеят отново да се класират на финалите на турнира. Жените имат за цел да спечелият Европейската лига и то именно пред родна публика в морската столица./БЛИЦ