По случай Националния ден на спорта на Катар, посолството на арабската страна в България съвместно с Национална спортна академия "Васил Левски" организираха демонстративни спортни прояви на територията на висшето училище в София, пише bgvolleyball.com.  Събитието бе открито от ректора на НСА доц. Пенчо Гешев и от Н. Пр. г-н Мохамед бен Али Алнуейми - извънреден и пълномощен посланик на Катар.

В програмата бяха предвидени сблъсъци по тенис на маса, уроци по художествена гимнастика, а кулминацията бяха четирите волейболни срещи. Те противопоставиха бивши волейболни национали, сред които Борислав Кьосев, Николай Иванов, Евгени Иванов, случайни ентусиасти и служители на дипломатически мисии в България.
 
В полуфиналите селекцията на Ники Иванов и посланик Али Алнуейми надви в епичен сблъсък шестицата на Евгени Иванов, докато Боре Кьосев и компания нямаха милост срещу тима на ректора на НСА доц. Гешев. Победният ход на Кьосев продължи и във финалния сблъсък, когато въпреки пререканията му с главния рефер, трофеят попадна в прегръдката му.