Волейболният шампион Марек Ивкони отнесе сериозни критики от... собственика си, който определи състоянието на тима като "насипно".

Ивайло Константинов заяви след измъченото 3:2 над Добруджа в мач от първенството: "Не мога да разбера как опитни хора от нашия щаб селектират отбор без диагонал. Правим грешки които се повтарят. Македонският разпределител идва след почивката разглобен всеки път. Мениджърът Людмил Найденов ме убеждаваше, че може да развиваме юноши, но не става. Не съм се бъркал в работата на отбора, но ще трябва да вземем мерки и ще си поговорим сериозно", заяви босът пред "Труд".

Диагоналът Тодор Вълчев е харесан от ирански отбор и се очаква трансфер. Той няма да играе в първия мач на Марек от европейската Шампионска лига с руския Локомотив в четвъртък в Самоков.

"Клубът е осигурен финансово за родните стандарти, но не можем да задържим най-добрите си играчи - коментира Людмил Найденов. - Доволни сме, че младите от школата играят добре."

Същевременно заради немотията Габрово ще играе и двете си срещи като гост на Аркас. Домакините от Измир поеха разходите на габровци, които рискуваха солена глоба при отказ от участие.