Боян Йорданов, който след продължителна сага подписа с Панатинайкос, записа отличен дебют за гръцкия тим. Пао участва на турнир в Кипър, където победи Омония с 3:0 гейма (25:23, 25:23, 25:23). Българският волейболист игра цял мач и стана най-резултатен с 22 точки (69% ефективност в атака).
 
Наставникът на ПАО Стелиос Казазис остана доволен: "Подобрихме играта си в сравнение с мача с Анортозис. Това се дължи в известна степен и на Йорданов. Той е много добър играч и мисля, че ще помогне на нашия тим ".
 
Любопитното е, че феновете на Панатинайкос не харесаха...червените маратонки, с които Боян игра. Както е известно, “зелените” ултраси ненавиждат този цвят, който е основен на кръвния им враг Олимпиакос. Супер Бобо им обяснил, че няма как да ги смени, защото му носят късмет, а от своя страна феновете заявили: “Ок, ще ти простим, но се надяваме да ни донесеш купи и триумфи!”
 
Първото сериозно изпитание за Боян Йорданов е следващия петък, когато Панатинайкос играе именно срещу Олимпиакос за Суперкупата на Гърция. Тогава Бобо ще се изправи срещу един от най-добрите си приятели – Андрей Жеков.