Левски-Сиконко е отбор номер едно за месец април според традиционната анкета сред спортните журналисти. Наградата лично прие треньорът, с който тимът спечели шампионската титла на България - Брунко Илиев. Той за пореден път заяви окончателното си решение да прекрати кариерата си на професионално ниво. "Каквото и да ми предложат, аз вече съм решил. Ще се занимавам с юноши, защото там е силата ми и мога да помогна", категоричен бе спецът.

"Не се разделям с огорчение с клуба. Много исках да направим дубъл като спечелим и Купата на България, но малко не ни достигна. Все пак съм много доволен от момчетата", сподели още бившият треньор на "сините" и допълни, че очаква с нетърпение "Мача на звездите".

"Радвам се, че по-голямата част от отбора на Левски ще участва в този мач. Мисля, че това ще е прелюдия на хубавите предстоящи мачове от Световната лига. Старите играчи ще се стараят да запазят мястото си, докато младите ще искат да се докажат. Ще стане хубав спектакъл", каза Илиев.

Дългоочакваният "Мач на звездите" ще се играе на 28 май във Варна, а в него ще вземат участие най-добрите родни състезатели, който играят в България и чужбина. Мачът ще е и бенефис на волейболистите Евгени Иванов и Иван Тасев.