Четири нови имена има в състава на мъжкия волейболен отбор на Арда (Кърджали) за предстоящия сезон, съобщиха за BGvolleyball.com от клуба. Окончателният списък на играчите ще бъде даден днес във федерацията за картотека.

Двама нови разпределители бяха привлечени в тима - опитният Владимир Лобутов, който идва от Марек Юнион-Ивкони (Дупница) и младият плеймейкър Райчо Раев, израснал в школата на Смолян. За отбора от Кърджали ще играят още централният блокировач Ивайло Филипов, който е преотстъпен от Пирин Балканстрой (Разлог) и посрещачът Кристиян Пейчев (идва от Черно море БАСК (Варна).

В Арда се завърна и Невен Нешев, който през миналия сезон напусна по средата, за да облече екипа на австрийския първодивизионен Посойилница (Айх/Доб). Нешев обаче не остана в Австрия, като отново ще играе в Кърджали.

Единствената въпросителна в отбора е положението около трениращия с кърджалийци разпределител Константин Митев. Доскорошният национал не успя да замине в чужбина, като също в последния момент може да бъде картотекиран в Арда за новия сезон.