Играй БЛИЦ ГЕЙМ - ТУК!

Ще има ли сделка за "Левски Волей"? Този въпрос все още виси и не се знае кога ще има отговор, пише “Труд”. Както е известно, сегашният собственик Данчо Лазаров се оттегля и дава клуба на ОСК “Левски”, чийто председател Стоян Хранов има задачата да намери нов собственик.
 
"Сделка ще има, при всички случаи. Знам, че шефът на обединен спортен клуб "Левски" Стоян Хранов работи по въпроса и е намерил кандидати да вземат клуба. Има обаче и други мераклии, предстоят ни разговори. Аз не знам кои са хората на Хранов, но искам да се уверя, че който и да дойде, няма да разпродаде състезателите и да затрие отбора. Все пак 30 волейболисти в чужбина и у нас имат договори с "Левски Волей". Искам сериозни хора и не трябва да се прибързва," заяви Данчо Лазаров.
 
Президентът на БФ Волейбол очаква през другата седмица да се срещне с Хранов, но е категоричен, че няма вариант той да промени решението си и да продължи да управлява мъжката част от "Левски Волей". Женското направление обаче остава под негово ръководство. Не е ясно къде ще тренира и играе мачовете си тимът. Очаква се продажба на зала "Сиконко" в квартал "Люлин", която ползваха досега отборите. Комплексът обаче е частна собственост на Лазаров и е обект на сделка с банка.