Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Бившият баскетболен национал Петър Узунов, който лекува тежка контузия на двете колена през април и заради нея беше неподвижен на легло, вече може да се изправя и да ходи.
 
Направеният вчера преглед с доплерова машина е показал, че много от тромбите в крака на Узунов вече са изчезнали. От четири дни 41-годишният Узунов се изправя с помощта на медицинска четиринога и подпирайки се на нея изминава разстояние от над 10 метра, съобщава bgvolleyball.com.
 
“Много съм щастлив и доволен, защото има места в десния крак, където вече няма тромби. Продължава да ги има другите запушвания, но вървим в положителна посока, което е радващо за мен. Казаха ми да продължавам лечението по същия начин, както досега”, заяви Петър Узунов пред изданието. 
 
“Сам още ми е трудно да ставам. Натоварвам повече левия крак, който е без тромбоза. След половинчасови упражнения и с помощта на рехабилитатор или приятел се изправям. Както се казва на миши стъпки ходене, правя десетина-петнадесет метра”, допълва бившият волейболен национал.